Powered By Blogger

понеділок, 31 березня 2014 р.

Модуль 7. Рефлексія

Ми відпрацювали навички як можна ефективно використовувати інформаційно-комунікаційні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів: створення блогів учнів по проектам для збірання інформації для захисту проекту та обговорення ключових моментів
• Поділилася ідеями про те, як можна використати Інтернет у навчанні;
• Створила та оцінила приклад учнівської презентації, учнівської публікації, вікі-статті або блоґу;
• Внесла зміни до свого Плану вивчення теми;
• Осмислили те, чого я навчилася

Модуль  дає знання, як можна ефективно використовувати інформаційно-комунікаційні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів, яким чином створення системи формуючого оцінювання допоможе мені покращити навчальний процес,як залучення учнів до процесу оцінювання змінює їх ставлення до навчання та допоможе досягнути поставлених навчальних цілей.


2 коментарі:

  1. Інформаційно-комунікаційні технології дають змогу в повному обсязі представити результати роботи учнів, а нам, як майбутнім вчителям оцінити їх роботу. На мою думку гідно представити результат своєї праці може людина, яка впевнено володіє інформаційно-комунікаційними технологіями. Згодна з Вами, що цей модуль дає нам знання про те як можна ефективно використовувати інформаційно-комунікаційні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів.

    ВідповістиВидалити
  2. Альона, підтримую вашу думку про ефективність знань, які ми отримуємо під час вивчення модуля 7. Дійсно, для вчителів використання інформаційно-комунікаційних технологій дає велики спектр переваг, адже учні розвивають свої навики роботи з Інтернет сервісами, а вчителі можуть легко перевірити етапи роботи над проектом та залученість до них усіх учасників. Надіюся, ми з вами, також зможемо раціонально використовувати набуті знання цього модуля)

    ВідповістиВидалити